Sierteelt

Plantenkwekerij Vreugdenhil is al jarenlang een betrouwbare leverancier van hoogwaardige sierteeltproducten. Naast de opkweek van jong plantmateriaal uit zowel zaad als stek, spelen we ook een grote rol in de opkweek van sierteeltproducten als eindproduct. Het assortiment hiervan is breed en naast de constante hoge kwaliteit onderscheiden wij ons op innovatief gebied.

Pick-&-Joy® Met het Pick-&-Joy® concept combineren wij onze twee grote expertises tot één uniek product. Een unieke groenteplant met heerlijk eetbare vruchten en een zeer hoge sierwaarde. Leuk voor in de vensterbank of buiten op het terras. Het assortiment is inmiddels uitgebreid naar 16 artikelen. Neem eens een kijkje op www.pickandjoy.com voor meer informatie over dit verrassende concept. Welkom in de wereld van écht vers!

Potplanten; kleur in de huiskamer Door de jaren heen hebben wij een reputatie opgebouwd op het gebied van zeer grote seizoensacties. Onze sterke organisatie en moderne infrastructuur stellen ons in staat om zowel kleine als grote orders in korte tijd te verwerken en uit te leveren.

Plantenkwekerij Vreugdenhil brengt sfeer in de woonkamer, met diverse potplantvariëteiten in alle mogelijke kleuren. Dit jaar trappen we af met Primula Obconica Touch me. Deze zal verkrijgbaar zijn tot en met eind maart. In de maand juni staat de Helianthus op onze planning. En tot slot kunt u tussen augustus en oktober Chrysantenschalen, Chrysanten 12cm 3stek en Cyclamen van ons verwachten. Nieuw dit jaar is de Patiocyclaam en de grootbloemige F1 Cyclaam. Naast deze vaste teelten verzorgen wij voor diverse winkelbedrijven orders op maat.

Foto's van onze producten vindt u hier. Mocht u interesse hebben in een van deze producten of vragen hebben over wat wij voor u op maat kunnen betekenen, neem dan vooral contact op met onze verkoopleider sierteelt Jan van Heijst, op telefoonnummer 0174 513 241 of 06 23269637. Email kan natuurlijk ook, naar jan@plkwvreugdenhil.nl.