Pluk uw eigen groenten! De wereld van écht vers!

Plantenkwekerij Vreugdenhil verkoopt sinds 2005 het concept Pick-&-Joy. Een uniek concept waarmee je naast een mooie plant ook nog eens een ultieme vers-ervaring in huis haalt. De plukgroenten van Pick-&-Joy® zijn speciaal geselecteerd op sterke rassen in combinatie met een maximale smaak voor u. Bovendien is de plant multifunctioneel en kan hij zowel in de tuin, keuken of vensterbank geplaatst worden. Buiten het feit dat er mooie, heerlijk eetbare vruchten aan de planten zitten, brengt u met deze planten ook sfeer en warmte in huis!

De rassen zijn speciaal geselecteerd op sterke planten in combinatie met maximale smaak voor de consument. Het teeltproces is nagenoeg volledig biologisch waardoor we een oergezond eindproduct kunnen garanderen. De eerste vruchten beginnen dan net op kleur te komen. De consument kan direct beginnen met het plukken van hun eigen verse groente!

Het assortiment bestaat inmiddels uit 16 verschillende producten. Op het moment van afleveren zijn de planten rond de 40 centimeter hoog. Denk aan verschillende type pluktomaatjes (waaronder de Pick-a-Tom), plukpaprika's, plukpepers, mini-komkommers, mini-aubergines, mini-courgettes, aardbeien en de innovatieve Potatom. De Potatom is een unieke plant waarbij naast overheerlijke tomaatjes ook zo'n 2,5kg overheerlijke vastkokende aardappels groeien van het ras Allians.

Neem contact op met onze verkoopleider sierteelt voor meer informatie over de Pick-&-Joy lijn en beschikbaarheid van producten. Kijk ook eens op www.pickandjoy.com voor de consumenteninformatie over Pick-&-Joy. Vele heerlijke recepten hebben wij alvast voor u opgezocht!

Ontdek de verschillende toepassingen van de Pick-&-Joy familie en maak deel uit van onze filosofie. Zoek de plukgroenten die bij u of uw familie past en geniet van de ultieme verservaring in de keuken, huiskamer of tuin. Leer uw kinderen de oorsprong van gezonde voeding, en maak hen bewust van het belang van gezonde voeding met Pick-&-Joy®.